Home > Uncategorized > Nova adresa bloga | www.yu3ma.net

Nova adresa bloga | www.yu3ma.net

Iz totalno nerazumljivih razloga i ne najavljeno, stara adresa https://mikikg.wordpress.com je danas ugasena (suspendovana) od strane WordPress-a! Navodno, razlog je krsenje njihove polise. Iako mislim da je ovaj dogadjaj automatski “trigerovan” on strane sistema koji je prepoznao nekakve “promotivne” linkove u sadrzaju i posle nekoliko sati cekanja na odgovor od podrske koja se jos uvek nija javila, bio sam prinudjen da se “sklonim” sa tih servera i pokrenem ovaj blog na drugom mestu sa novom web adresom YU3MA.NET.

UPDATE:

Posle vise sati cekanja, napokon se javio support sa izvinjenjem oko nastalog problema.
Razlog je bio (kao sto sam predpostavio) anti-spam sistem koji je linkove u clanku oko prepravke DVB-T tunera smatrao kao SPAM i momentalno suspendovao sajt. Manuelnom revizijom su ipak ustanovili da je sve po propisu u reaktivirali sajt ponovo!

Posto ne zelim vise da dolazim u slicnu situaciju, blog na adresi https://mikikg.wordpress.com ce ostati kao arhiva dok ce se moja aktivnost premesti na novu adresu http://yu3ma.net koja se pokrece na mojim serverima i u privatnoj reziji 🙂
Molim vas da updejtujete vase bookmarke i postavite YU3MA.NET.

Hvala svima na podrsci!

73 de YU3MA

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: